Home

Denk mee over het Floragebied

Royal FloraHolland gaat investeren in een nieuwe veiling. De nieuwe veiling wordt dankzij nieuwe technologie groter in omzet, maar compacter in omvang. Daarmee komt er ruimte vrij op en rond het huidige veilingterrein. Gemeente Westland nodigt iedereen uit om mee te denken over de invulling van het Floragebied. Tot en met 28 februari 2021 kunt u op deze site uw ideeën plaatsen en reageren op ideeën van anderen. Vier thema’s staan centraal: campus, bereikbaarheid, ruimte rond de veiling en nieuwe woonmilieus.

Lees verder over het Floragebied >

Doe mee!

Heeft u een goed idee voor de toekomstige inrichting van het Floragebied? Licht hier uw idee toe en laat weten wat u vindt van de ideeën van anderen.

Doe mee

 

Geef uw mening

Geef uw mening over bereikbaarheid, uitstraling campus, woonsfeer en beeld veilinggebied.

Laat uw mening achter

 

Laatst toegevoegde ideeën

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Laatst toegevoegde ideeën","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-alert","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"215264,215265,215266,215267,215268"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

Huisregels

Alle reacties op dit platform zijn welkom. Wel vragen we u om u aan onze huisregels te houden, zodat het voor iedereen een prettige omgeving blijft.

 

 
 

 

Cookie-instellingen